stilte retreat Inner Voice

Ontdek de rust en vrede van een weekend vol stilte en ontspanning bij Finca vrij in Scharendijke. Met de begeleiding van ervaren mindfulness trainers Marije van Werkhoven en Danielle Niesten, biedt dit retreat een unieke kans om jezelf weer helemaal op te laden.

Dit weekend staat in het teken van stilte. Door stilte krijg je de mogelijkheid dieper naar binnen te keren en ruimte te maken voor je authentieke zelf. Via begeleide oefeningen en sessies die focussen op het huidige moment – of het nu gaat om yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen, of stiltewandelingen – zal je leren om continu bij jezelf te blijven.

Je zult een volledig verzorgd weekend doorbrengen omgeven door natuur, ontvangt heerlijke vegetarische maaltijden bereid door onze talentvolle retraitekok, en verblijft in prachtig ingerichte appartementen die garant staan voor totale ontspanning.

Maak de keuze om jezelf de ruimte en stilte te gunnen die je verdient, en sluit je aan bij ons voor een transformationele ervaring die de manier waarop je dagelijks leeft zal verrijken.

Stuur ons een bericht via het contactformulier en ontvang meer informatie over aanmelding en tickets. We hopen je te ontmoeten en samen een prachtig, stil weekend te beleven.

Liefs,
Danielle & Marije

praktisch info

Waar:  Retreatcenter Finca Vrij in Scharendijke

We starten op vrijdag 7 juni om 18.00 uur en eindigen zondag 9 juni rond 15.00 uur

Verblijf:  Je verblijft samen met 1 of 2 vrouwen in één van de prachtig ingerichte 4-persoonsappartementen. Beddengoed, lakens en handdoeken aanwezig.

Tickets €499 p.p

Early birds tickets (reserveer voor 1 Mei) €449 p.p

Over de enthousiaste, professionele en gedreven coaches:

Danielle Niesten, Werkt in Oostvoorne en omgeving. Zij is oprichtster van Innermoon Coaching & Mindfulness en Yogaflow Brielle. Ze werkt als non-dualistisch coach en MBSR mindfulness trainer. Ze heeft een grote interesse in het Boeddhisme, Advaita vedanta en meditatie, daarnaast is ze een ervaren yogadocente. 

Marije van Werkhoven, werkt in Heenvliet en omgeving. Meer dan 20 jaar werkt zij met mensen met mentale klachten. Vanuit de wens om een plek te creëren waar zowel Oosterse als Westerse kennis samen gebracht worden heeft zij in 2017 Studio Yin opgericht. Hier worden Yoga, Massagetherapie & Meditatie aangebonden.