Je kunt bij Yogaflow Brielle ook individuele yoga- en vitaliteitslessen volgen op momenten dat voor jou het beste uitkomt. De yogalessen worden bij je thuis of op locatie verzorgd in je eigen vertrouwde omgeving. De lessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Privé yoga is een fijne manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening

Een op maat gemaakte privé yogales dat op jouw persoonlijke wensen en doelen is afgestemd en wordt gegeven in de eigen vertrouwde omgeving

Op maat gemaakte privélessen

Op maat gemaakte privé yogalessen omvatten oefeningen gericht op de lichaamshouding, ademhaling en ontspanning. Dit om lichaam en geest zo soepel en gezond mogelijk te houden. Het programma wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen en behoeftes. De lessen bevorderen jouw positiviteit en je zult je energieker voelen. Beter omgaan met veranderingen en verhoging van het mentale welzijn worden bevorderd waardoor een betere werk-vrije tijd balans ontstaan.

Afgestemd op jouw wensen

Soms is een groepsles een te grote stap voor je. Bijvoorbeeld als je onzeker bent over je niveau of je zorgen maakt om een blessure. Privélessen helpen je hier op een ontspannen manier overheen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt. Bij jou thuis, of misschien wel op je werk.

Balans in je leven

Privélessen zijn perfect om de balans tussen lichaam, geest te herstellen. Je wordt je bewust van patronen en gewoontes die een eventueel disbalans veroorzaken. In je carrière, je relaties of je gezondheid bijvoorbeeld.

Privélessen zijn geschikt voor mensen die te maken hebben met

 • Blessures
 • Rugpijn
 • Weinig energie
 • Slechte houding
 • Spijsverteringsproblemen
 • Emotionele disbalans
 • Slaapproblemen
 • Stress en burn-out

Mindfulness

Persoonlijke mindfulness en meditatielessen zijn een laagdrempelige manier om aan je mentale vitaliteit te werken zonder daarbij intensief te hoeven bewegen.

Vitaliteit voor de brein is een van de belangrijkste elementen die bijdragen voor een gezonde basis van de mens. Mindfulness helpt mensen beter om te gaan met de druk en onvermijdelijke stress in bijvoorbeeld werksituaties.

Het streven is om (werk)stress te verminderen door een afwijzende houding tegenover onprettige gevoelens en gedachten te veranderen; om die te veranderen in een basishouding die alles welkom heet, wat het ook is en om van daaruit pas te gaan handelen vanuit meer bewustzijn en wijsheid.

Het woord Mindfulness betekend letterlijk “aandachtig zijn” of ‘oplettendheid”.

Zijn en doen

Het woord Mindfulness betekend letterlijk “aandachtig zijn” of ‘oplettendheid”. Het gaat hier om het ontwikkelen van de Zijn-stand; niet oordelen, toe-laten, niet-streven, accepteren, begrijpen op basis van de directe ervaringen een brede aandacht. De basis van mindful te zijn is een open en accepterende houding.

Effecten van mindfulness

Mindfulness betekent simpelweg, ‘volledig bewust zijn van de huidige ervaring’ Het effect van mindfulness is de afgelopen 35 jaar veelvuldig wetenschappelijk onderzocht. Inmiddels zijn er honderden studies gepubliceerd over de effecten van mindfulness interventies.

Mindfulness

 • werkt stress verlagend
 • maakt je productiever
 • werkt tijdsbesparend vanwege de grotere focus
 • je geniet meer van het leven, je voelt je daardoor gelukkiger
 • verhoogt de creativiteit
 • leert je de kleine dingen te zien en ervan te genieten
 • leert je te zien op welke zaken je geen invloed hebben en kunt kiezen om energie te richten op zaken waar je wel invloed op uit kunt oefenen.

Afspraak maken

Voor een privéles betaal je €75,- p.p

Mocht je met een vriend(in) willen plannen dan komt er €7,50 p.p extra erbij.

voor een afspraak kunt u een appje of bellen naar 0650800823