Privélessen


Je kunt bij Yogaflow Brielle ook individuele yoga- en vitaliteitslessen volgen op een moment dat voor jou het beste uitkomt. De yogalessen worden bij je thuis verzorgd in je eigen vertrouwde omgeving. De lessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Privé yoga is een fijne manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening.

vitaliteitslessen

Een op maat gemaakt vitaliteitsprogramma dat op jouw prsoonlijke wensen en doelen is afgestemd en wordt gegeven in de eigen vertrouwde omgeving

‘onze gekwalificeerde instructeurs brengen het beste in je naar boven en laten je optimaal genieten van vitaliteit’.

Ons vitaliteitsprogramma omvat oefeningen gericht op de lichaamshouding, ademhaling en ontspanning. Dit om het lichaam en geest zo soepel en gezond mogelijk te houden. Het programma wordt afgestemd op jou persoonlijke doelen en behoeftes. Het programma bevordert jouw positiviteit en je zult je energieker voelen. Beter omgaan met veranderingen en verhoging van het mentale welzijn worden bevorderd waardoor een betere werk -vrije tijd balans ontstaan.

Mindfulness

Mindfulness is een laagdrempelige manier om aan vitaliteit te werken, zonder daarbij intensief te hoeven bewegen. Vitaliteit voor de brein is een van de belangrijkste elementen die bijdragen voor een gezonde basis van de medewerkers. Mindfulness helt mensen in organisaties om beter om te gaan met de druk en onvermijdelijke stress in werksituaties. Het streven is om werkstress te verminderen door een afwijzende houding tegenover onprettige gevoelens en gedachten te veranderen; om die te veranderen in een basishouding die alles welkom heet, wat het ook is.

en om van daaruit pas te gaan handelen vanuit meer bewustzijn en wijsheid. Zo gaan mensen helder

Zijn en doen

het woord Mindfulness betekend letterlijk “aandachtig zijn” of ‘oplettendheid”. Het gaat hier om het ontwikkelen van de zijn-stand; niet oordelen, toe-laten, niet-streven, accepteren, begrijpen op basis van de directe ervaringen een brede aandacht. De basis van mindful te zijn is een open en accepterende houding.

Effecten van mindfulness 

Het effect van mindfulness is de afgelopen 35 jaar veelvuldig wetenschappelijk onderzocht. Inmiddels zijn er honderden studies gepubliceerd over de effecten van mindfulness interventies

uit wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat bij het regelmatig beoefenen van mindfulness trainingen de deelnemers

 • Mindfulness werkt stress verlagend
 • Mindfulnerss maakt je productiever
 • Mindfulness werkt tijdsbesparend vanwege de grotere focus
 • Je geniet meer van het leven, je voelt je daardoor gelukkiger
 • Door mindfulness verhoogt de creativiteit
 • Mindfulness leert je de kleine dingen te zien en ervan te genieten
 • Mindfulness leert je te zien op welke zaken je geen invloed hebben en kunt kiezen om energie te richten op zaken waar ze wel invloed op uit kunt oefenen.
Afgestemd op jouw wensen

Soms is een groepsles een te grote stap voor je. Bijvoorbeeld als je onzeker bent over je niveau of je zorgen maakt om een blessure. Privélessen helpen je hier op een ontspannen manier overheen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt. Bij jou thuis, of misschien wel op je werk.

Balans in je leven

Privélessen zijn perfect om de balans tussen lichaam, geest te herstellen. Je wordt je bewust van patronen en gewoontes die een eventueel disbalans veroorzaken. In je carrière, je relaties of je gezondheid bijvoorbeeld.

Privé Yoga en vitaliteitslessen zijn geschikt voor mensen die te maken hebben met:
 • Blessures

 • Rugpijn

 • Weinig energie

 • Slechte houding

 • Spijsverteringsproblemen

 • Emotionele disbalans

 • Slaapproblemen

 • stress

Tarieven

Met een privé les heeft één student les van één (1) docent.

Als je met meerdere personen yogalessen wilt volgen, neem dan contact met ons op.

1 privéles            € 60,00

5 privélessen   € 260,00

Neem vrijblijvend contact op als je nog vragen hebt en/of de mogelijkheden door te spreken.

Contact