meer informatie op innermoon coaching en mindfulness

https://innermooncoaching.nl/

Mijn naam is Daniëlle Niesten en ik ben inmiddels al heel wat jaren op het pad van welzijn en ontspanning mijzelf aan het ontwikkelen. Reizen, yoga, meditatie en natuur zijn enkele dingen waar ik blij van wordt en waardoor ik vrijheid kan ervaren. Ook door het werk wat ik heb verricht door middel van persoonlijke ontwikkeling is het ervaren van die vrijheid inmiddels enorm verdiept en daar ben ik enorm dankbaar voor. Graag deel ik met jou wat ik heb geleerd afgelopen jaren..

Mindfulness MBSR trainingen

Innermoon organiseert MBSR (mindfulness Based Stress Reduction) mindfulness trainingen voor groepen en individuele trajecten. 

In de huidige jachtige maatschappij, waarin we constant worden bestookt met allerlei prikkels, worden wij vaak afgeleid door onnodige gedachten. Mindfulness is de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu en zo te focussen op wat er echt toe doet. In deze training leer je met aandacht te leven, waardoor je minder stress, slaapproblemen, angstklachten en vermoeidheid kunt gaan ervaren. De mindfulness is essentieel als je meer zicht willen krijgen op jezelf.

Ik ben bij de beroepsvereniging als Categorie 1 mindfulness trainer geregistreerd.

Hiermee maak je kans maakt op een eventuele ( gehele) vergoeding via je ziektekostenverzekering. Let op; Dit is per verzekeraar verschillend. Informeer hierover bij je eigen ziektekostenverzekeraar.

coaching traject

Als er meer dingen spelen waar je tegenaan loopt in je leven en jij weer aan het roer wilt staan van je eigen leven is een coachingstraject zeer behulpzaam. Je leert af te stemmen op een meer verruimd bewustzijn. Ook gaan we werken met oefeningen/werkvormen om weer contact te maken met je intuïtie. Intuïtie is iets dat wij allemaal in ons hebben alleen vaak “vergeten” zijn of er gewoonweg niet meer op durven te vertrouwen. We gaan op verkenning naar onbewuste egostructuren om zo een beter zicht op jezelf te krijgen en erachter te komen waar deze stukken je in de weg zitten en waar je valkuilen zitten en zo weer meer grip op je leven te krijgen en weer meer geluk en vrijheid kunt gaan ervaren. 

Belangrijke tips

 • Goed voor jezelf zorgen is niet egoïstisch. Nee. …
 • Start met dagelijks mediteren. …
 • Ontwerp een effectieve ochtendroutine. …
 • Koester je belangrijkste relaties. …
 • Richt je op de dingen die je wél onder controle hebt. …
 • Breng je aandacht vaker naar het moment. …
 • Maak je geluk en groei belangrijk. …
 • Waardeer de fijne dingen in je leven. …

Wandel coaching heeft vele voordelen want in de natuur ben je weg van alle drukte. Je hoort, ziet en ruikt het moderne leven niet meer. Je hoofd raakt ‘leeg’ en komt meer bij je gevoel, waardoor je meer contact maakt met waar het werkelijk om gaat. Je oplossingen en acties kloppen meer met waar diep van binnen je verlangen naar uit gaat.


De fysieke beweging zorgt voor de interne, onbewuste stimulans om daadwerkelijk de volgende stap te zetten in je leven. Je creativiteit wordt gestimuleerd, want door de steeds veranderende omgeving word je ‘gedwongen’ anders te gaan kijken.
Je neemt meer zuurstof op, wat invloed heeft op je fysieke gestel en het bewegen zorgt voor de aanmaak van endorfine, het zogenaamde ‘gelukshormoon’ aanmaakt en zo makkelijker in een positievere stemming verkeert.

Wandel coaching is een uitstekende manier om

 • Een betere werk/privébalans te realiseren.
 • Meer dingen te doen die jij zelf graag wil.
 • Minder stress te ervaren in je leven.
 • Meer zelfvertrouwen te hebben in lastige situaties.
 • Meer focus te krijgen in je werk / privéleven.
 • Jezelf niet langer voorbij te lopen.

Investering

De kosten van een (wandel) coaching traject bedragen voor zakelijke klanten €125,- per uur (ex. btw) en voor particuliere klanten €80,- per uur (incl. btw). Dit is inclusief voorbereiding en huiswerkopdrachten. Een coaching traject duurt gemiddeld zo’n 5-7 sessies.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt max 30 minuten. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Woon je verder weg? Dan zijn online sessie ook een mogelijkheid. 

Voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of voor een kennismakingsgesprek kun je contact opnemen. Stuur een email naar info@yogaflowbrielle.nl


Reiki 1 2023 Soul studio You

Gevorderde Mindfulness trainer opleiding 2023 – Mindfulness Academie Amsterdam

Basis mindfulness trainer opleiding 2022 – See treu Maastricht

Mindful Run opleiding 2021 – Mindful Run Nederland

Non-dualisch coaching en therapie opleiding 2020 – Art of life Amersfoort

Yin yoga Teacher training Taoism Anatomy en Sequencing 2014 – Biff Mithoefer Zweden

Zwangerschaps yoga docenten opleiding 2013- Yoga opleidingen Limburg Sittard

Bhakti flow yoga Teacher training 2008 – Rusty Wells San francisco

Alround yoga docenten opleiding – Astrid van Dam Bergen op Zoom

Ashtanga T.T – Manju Pattabhi Jois Domburg

Power yoga training – Nike elite academy Antwerpen Belgium