Mijn missie is om mensen te kunnen helpen meer ontspanning, vrijheid en geluk te kunnen ervaren in hun leven.

Ik verdiep mij al ruim 20 jaar in yoga en de laatste jaren in meditatie, mindfulness, zelfontwikkeling en non-dualiteit. Waarom? Omdat ik persoonlijk heb ervaren dat het werkt voor mij!

Graag deel ik mijn kennis met jou en help ik je te ontdekken wat er werkt voor jou als als je net als ik behoefte hebt om ook je levensgeluk te vergroten.


✨Yin yoga
Yin yoga is voor mij persoonlijk de mooiste en diepste vorm van yoga waarin ik zelf heel veel inzichten en heling heb gevonden.

De rustige/meditatieve stijl brengt je in een staat om écht eens stil te staan en te onderzoeken hoe het is om dit moment? Vragen als ; Wat voel ik? Wat beleef ik? Wat heeft mijn lichaam mij nu te vertellen? Mijn ego stemmetje leren herkennen die mij strenge woorden influistert.
Het heeft enorm veel raakvlakken met de mindfulness training.

Mocht er iets blijven opkomen wat aan je blijft ‘knagen’ tijdens de les of spelen er onderwerpen tijdens je dagelijkse leven?
Dan is het wellicht behulpzaam om er een coaching sessie aan te wijden. Samen kunnen we de onderwerpen onderzoeken en doorvoelen in een coaching sessie.

Meer informatie op onze websiteWil je een afspraak maken? Of gewoon benieuwd of dit iets voor je is. Neem dan gerust contact met mij op.
Ik begeleid je graag om weer contact te maken met je lijf en je gevoel in jouw eigen vertrouwde omgeving of bij ons in de studio.


T 0650800823
Info@innermooncoaching.nl

Lees meer: Innermoon coaching en mindfulness

Mijn naam is Daniëlle Niesten en ik ben inmiddels al heel wat jaren op het pad van welzijn en ontspanning mijzelf aan het ontwikkelen. Reizen, yoga, meditatie en natuur zijn enkele dingen waar ik blij van wordt en waardoor ik vrijheid kan ervaren. Ook mede door persoonlijke ontwikkelingswerk is het ervaren van die vrijheid inmiddels enorm verdiept en daar ben ik enorm dankbaar voor. Graag deel ik met jou wat ik heb geleerd.

opleidingen/cursussen

in 2020 ben ik een non-duale coaching opleiding gaan volgen bij ‘Art to life’ in Amersfoort. Na afronding van de coaching opleiding ben ik mij verder gaan ontwikkelen d.m.v verschillende trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik merkte dat eigenlijk de basis altijd terug te vinden is in de mindfulness. De mindfulness is essentieel als je meer zicht willen krijgen op jezelf.

Hierdoor heb ik besloten om in 2022 een basisopleiding en gevorderde Mindfulness trainersopleiding te gaan volgen. Ik ben inmiddels geregistreerd als cat 1 mindfulness trainer.

Hiermee maakt iedereen kans op een eventuele ( gehele) vergoeding via je ziektekostenverzekering. Let op; Dit is per verzekeraar verschillend. Informeer hierover bij je eigen ziektekostenverzekeraar.

Mindfulness MBSR trainingen

Innermoon organiseert MBSR (mindfulness Based Stress Reduction) mindfulness trainingen voor groepen en individuele persoonlijke trajecten.

In de huidige jachtige maatschappij, waarin we constant worden bestookt met allerlei prikkels, worden wij vaak afgeleid door onnodige gedachten. Mindfulness is de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu en zo te focussen op wat er echt toe doet. In deze training leer je met aandacht te leven, waardoor je minder stress, slaapproblemen, angstklachten en vermoeidheid kunt gaan ervaren.

coachingstraject

Als er meer dingen spelen waar je tegenaan loopt in je leven en jij weer aan het roer wilt staan van je eigen leven is een coachingstraject zeer behulpzaam. Je leert af te stemmen op een meer verruimd bewustzijn. Ook gaan we werken met oefeningen/werkvormen om weer contact te maken met je intuïtie. Intuïtie is iets dat wij allemaal in ons hebben alleen vaak “vergeten” zijn of er gewoonweg niet meer op durven te vertrouwen. We gaan op verkenning naar onbewuste egostructuren om zo een beter zicht op jezelf te krijgen en erachter te komen waar deze stukken je in de weg zitten en waar je valkuilen zitten en zo weer meer grip op je leven te krijgen en weer meer geluk en vrijheid kunt gaan ervaren.

Belangrijke tips

  • Goed voor jezelf zorgen is niet egoïstisch. Nee. …
  • Start met dagelijks mediteren. …
  • Ontwerp een effectieve ochtendroutine. …
  • Koester je belangrijkste relaties. …
  • Richt je op de dingen die je wél onder controle hebt. …
  • Breng je aandacht vaker naar het moment. …
  • Maak je geluk en groei belangrijk. …
  • Waardeer de fijne dingen in je leven. …

Het is altijd mogelijk een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt max 30 minuten. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De vervolgsessies duren per keer tussen de 60-75 minuten. De kosten hiervan bedragen €80,- per sessie.. Je bent altijd welkom voor één of twee gesprekken waarin ik met je mee kan kijken wat er speelt. De meeste mensen kiezen voor een wat langer coachtraject. Woon je verder weg? Dan zijn online sessie ook een mogelijkheid.

Voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of voor een kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met mij. 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

eerstvolgende mindfulness training staat gepland voor het komende voorjaar

2024 in Oostvoorne.