Mijn naam is Daniëlle Niesten en ik ben inmiddels al heel wat jaren mijzelf op het pad van welzijn en ontspanning aan het ontwikkelen. Reizen, yoga, meditatie en natuur zijn enkele dingen waar ik blij van wordt en waardoor ik vrijheid kan ervaren. Ook door het werk wat ik heb verricht dmv persoonlijke ontwikkeling is het ervaren van die vrijheid inmiddels enorm verdiept en daar ben ik enorm dankbaar voor. Graag deel ik met jou wat ik heb geleerd hierin..

Na een aantal yoga docentenopleidingen te hebben gevolgd in binnen en buitenland ben ik in 2020 een non-duale coachingsopleiding gaan volgen bij ‘Art to life’ in Amersfoort. Na afronding van de coachingopleiding ben ik mij verder gaan ontwikkelen d.m.v verschillende workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik merkte dat eigenlijk de basis voor mij altijd terug te vinden is in de mindfulness.

Hierdoor heb ik besloten om in 2022 een basisopleiding en gevorderde Mindfulness trainersopleiding te gaan volgen zodat ik na afronding in November 2023 als Categorie 1 mindfulnesstrainer mijzelf kan registeren bij de beroepsvereniging zodat iedereen kans maakt op een eventuele ( gehele) vergoeding via je ziektekostenverzekering. Let op; Dit is per verzekeraar verschillend. Informeer hierover bij je eigen ziektekostenverzekeraar.

Mindfulness MBSR trainingen

Innermoon organiseert MBSR (mindfulness Based Stress Reduction) mindfulness trainingen voor groepen en individuele persoonlijke trajecten.

In de huidige jachtige maatschappij, waarin we constant worden bestookt met allerlei prikkels, worden wij vaak afgeleid door onnodige gedachten. Mindfulness is de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu en zo te focussen op wat er echt toe doet. In deze training leer je met aandacht te leven, waardoor je minder stress, slaapproblemen, angstklachten en vermoeidheid kunt gaan ervaren.

coachingstraject

Als er meer dingen spelen waar je tegenaan loopt in je leven en jij weer aan het roer wilt staan van je eigen leven is een coachingstraject zeer behulpzaam. Je leert af te stemmen op een meer verruimd bewustzijn. Ook gaan we werken met oefeningen/werkvormen om weer contact te maken met je intuïtie. Intuïtie is iets dat wij allemaal in ons hebben alleen vaak “vergeten” zijn of er gewoonweg niet meer op durven te vertrouwen. We gaan op verkenning naar onbewuste egostructuren om zo een beter zicht op jezelf te krijgen en erachter te komen waar deze stukken je in de weg zitten en waar je valkuilen zitten en zo weer meer grip op je leven te krijgen en weer meer geluk en vrijheid kunt gaan ervaren.

Hoe leer je voor jezelf te zorgen?

  • Goed voor jezelf zorgen is niet egoïstisch. Nee. …
  • Start met dagelijks mediteren. …
  • Ontwerp een effectieve ochtendroutine. …
  • Koester je belangrijkste relaties. …
  • Richt je op de dingen die je wél onder controle hebt. …
  • Breng je aandacht vaker naar het moment. …
  • Maak je geluk en groei belangrijk. …
  • Waardeer de fijne dingen in je leven. …

Het is altijd mogelijk een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt max 30 minuten. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De vervolgsessies duren per keer tussen de 60-75 minuten. De kosten hiervan bedragen 95 euro. Je bent altijd welkom voor één of twee gesprekken waarin ik met je mee kan kijken wat er speelt. De meeste mensen kiezen voor een wat langer coachtraject. Woon je verder weg en zie je er tegenop om naar Oostvoorne te komen? Dan zouden we bijvoorbeeld het kennismakingsgesprek in Oostvoorne kunnen doen en de vervolg sessies online.

Voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of voor een kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met mij. 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

info@yogaflowbrielle.nl