Ervaar mindfulness en doe mee!

  • 8 weekse mindfulness training
  •  De mindfulness training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur. Je kunt kiezen uit een groepstraining, een duo training of een 8 weekse training individueel.

Wat houdt de mindfulness training bij Yogaflow in? 

Een Yogaflow mindfulness training biedt tools om meer voluit te leven en je minder te verliezen in de lastige zaken die je onvermijdelijk tegenkomt. 

In 8 sessies van 2-2,5 uur leer je intenser en bewuster te leven. Het is een training in aandacht. Mindfulness heeft dus niet als doel om je beter te voelen, maar dat je beter gaat voelen… Je krijgt meer afstand van je gedachten en wordt minder meegesleurd door alle gedachten die op een dag langskomen. Je krijgt meer innerlijke rust en komt minder in het drama van je gedachten en gevoelens.

De traditionele mindfulness training bestaat uit acht bijeenkomsten van twee en een half uur. Aan de hand van diverse werkvormen oefen en onderzoek je, samen met een groep van max 10 deelnemers, hoe je mindfulness onderdeel van je dagelijks leven kunt maken. Door mindfulness beoefening leer je met je aandacht in het hier en nu te zijn.

Thuis oefenen is een belangrijk onderdeel van de acht-weekse mindfulness training. In principe leer je een vaardigheid aan: met aandacht leven vraagt simpelweg om regelmatige oefening.

Tarieven

Groepstraining

  • Max. 10 deelnemers
  • 8 bijeenkomsten van 2 – 2,5 uur
  • Kosten € 275

duo training

Doe de mindfulness training met je partner of met vrienden of collega’s (2, 3 of 4 personen).

De kosten bedragen dan:

2 personen: € 490 p.p.
3 personen: € 400 p.p.
4 personen: € 325 p.p.

Aanmelden stuur een mail naar info@yogaflowbrielle.nl

Let op : Na een intake wordt besloten of je kunt deelnemen aan de training.