Yoga relax week Castillejos

13-20 juni 2020

Hey… psst…bovenop een heuvel aan het meer ‘Vinuela‘, ligt een klein verborgen paradijsje. Ervaar de betovering van dit authentieke Spaanse dorpje..

Neem een duik in het zwembad of zoek een plekje op het terras en geniet van het geweldige uitzicht over het meer en de bergen.

Gun jezelf eens een week lang ontspannen in de zon, geniet van de heerlijk, verzorgde maaltijden en yogalessen. Geen drukke schema’s, geen gehaast, alleen maar eindeloos genieten. Eindelijk even helemaal niets…

er worden yin en yang lessen aangeboden.

Yin yoga heeft een diepe helende werking op alle systemen in je lichaam. Doordat elke  yogapose langere tijd wordt aangehouden (zo’n 3 tot 8 minuten), voel en ervaar je heel goed wat er in je lichaam en geest gebeurt.

Yin Yoga legt de focus op het herstellen, mobieler en soepeler maken van het bindweefsel, waaronder fascia, gewrichten, gewrichtsbanden en pezen. Omdat bindweefsel harder en stijver is, heeft het een andere aanpak nodig dan de meer elastische weefsels van ons lichaam. Bindweefsel wordt veilig gehydrateerd, versoepeld en versterkt als er constante druk wordt aangebracht of juist een langdurige strekking.

Dit strekken / stretchen en druk uitoefenen doen we dan ook volop bij yin yoga en hierdoor verjongt, versoepelt en ontspant je lijf en voel jij je na een les als herboren!

yang yoga:

Yang Yoga is niet zozeer 1 specifieke yogasoort maar een overkoepelend begrip voor de actievere, meer dynamische en flow yogavormen zoals: Ashtangaof vinyasa of Hatha Yoga

Dit zijn yogavormen waarbij je werkt op de spieren door aanspanning en het ontwikkelen van kracht en uithoudingsvermogen. Het is de mannelijke tegenhanger van Yin Yoga en de houdingen worden niet zo lang aangehouden. Deze vormen geven je energie en warmte.

In het algemeen kun je zeggen dat:

  1. Yin Yoga als effect heeft dat je meer tot rust komt, ontspanning vindt en beter in je vel komt te zitten als je bijvoorbeeld stress hebt. Er ontstaat meer souplesse, ruimte en rust in je systeem.
  2. Yang Yoga je meer energie geeft, je weer een beetje oppept als je lamlendig bent en je meer (fysieke) kracht geeft.

Inclusief:

–     3 yin yoga lessen per dag (m.u.v. aankomst- en vertrekdag)

–     Ontbijt, lunch en diner (m.u.v. aankomst- en vertrekdag)

–     7 overnachtingen in een authentiek, Spaans huisje

Exclusief:

–     Vlucht van en naar Malaga Airport. Boeken kan gemakkelijk via Expedia. Voor €200,- heb je vaak al een retourtje.

–   Transfer van en naar Malaga Airport. Aangezien Los Castillejos best afgelegen ligt, raden we aan om een auto te huren, zodat je ook lekker je gang kunt gaan en eens erop uit kunt trekken als je daar zin in hebt. Het beste is natuurlijk om met een paar mensen een auto te huren. Zodra wij op een rij hebben wie er allemaal meegaat, kunnen we ook e-mailadressen uitwisselen of telefoonnummers zodat je misschien kunt afspreken om samen te vliegen en een auto te huren. 

Wat kun je verder verwachten deze week?

–     Gezellige Spaanse, authentieke casa’s waar we met zijn allen in verblijven (verdeeld over verschillende huisjes)

–     Gedeeld sanitair (je deelt sanitair met een paar mensen)

–     Gedeelde keuken

–     Hele fijne, rustige omgeving

–     Veel vrije tijd om naar het strand te gaan, bij het zwembad te liggen, een boek te lezen, een wandeling te maken of waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

–     Yin Yoga lessen afwisselend gegeven door Layka, Daniëlle en Erwin.

– Optioneel zijn er heerlijke ontspannende massage te boeken bij massagetherapeut Rosanne.

–     Gewoon een heerlijke week, waar echt niks moet. Alleen doen waar jij behoefte aan hebt. Wil je uitslapen? Doe je geen yoga in de ochtend. Dat is helemaal aan jou. Echt ruimte voelen voor jezelf. Dat is belangrijk voor een echt ontspannen week waar je heerlijk kunt bijkomen. Je hoeft niet te koken en dus ook niet na te denken over eten. Heerlijk toch!?

Tarieven:       

 €815 p.p o.b.v een gedeelde tweepersoonskamer

€875,- p.p o.b.v een eenpersoonskamer

Boek vóór 31 Januari 2020 en ontvang korting!

€755,- p.p o.b.v een gedeelde tweepersoonskamer

€825,- p.p o.b.v een eenpersoonskamer

Vragen /aanmelden?

Whatsapp of mail gerust

Layka Vroemen: 0628419329