Strand yoga

Doe lekker mee met een buitenles aan het strand van Rockanje. 🐚

Stress is een van de grootste vijanden van een goed functionerend immuunsysteem. Door yoga te doen houd je niet alleen je lichaam fit, maar oefen je ook in ontspannen, zodat stress minder vat op je krijgt. Een perfecte verdedigingstechniek.

Omdat we in een wereld leven waarin we bijna constant overprikkeld worden door smartphones, reclame, televisie, emails, appjes, social media updates en noem het maar op, hebben steeds meer mensen last van een overprikkeld zenuwstelsel. Yoga helpt bij een overprikkeld zenuwstelsel. Aandacht voor een optimale ademhaling is de sleutel tot het activeren van het parasympathische zenuwstelsel te activeren.

Het parasympathisch zenuwstelsel is de ‘neutrale’ ruststand van het lichaam; het sympathische zenuwstelsel wordt juist geactiveerd om in actie te komen.

Wat kun je verwachten:
Een ontspannen yogales die vooral gericht is op de diepe buikademhaling, het stretchen van de spieren dmv verschillende technieken. Mobiliseren en versoepelen van de wervelkolom, heupen, nek en schouders. Iedere week komt er een ander focus gebied aan bod waar de les op gericht zal zijn. Geschikt voor beginners en gevorderden.
Voor vragen bel gerust 0650800823

BENODIGHEDEN:
•yogamat of groot badlaken 
•Denk aan zonbescherming •petje/zonnecrème etc.
•Water 

Rockanje strand 2e slag. Loop nog iets verder langs Sala beachclub Dan zie je ons wel. We gaan een op een rustig plekje liggen, weg van de drukte. 
Tip:
Houd rekening mee dat Het ongeveer 10 min lopen is vanaf de parkeerplaats. (Betaald parkeren) Dus vertrek op tijd zodat je relaxed aankomt.
Je herkent ons aan onze Yogaflow Brielle beachflag

Uiteraard houden wij ons aan de voorschriften van het RIVM en hanteren we de 1,5 meter afstand

Aanmelden:
Stuur een app naar 0650800823
Of als je geregistreerd bent bij momoyoga meld je dan daar aub aan

€9,- pp

data: Check data op momoyoga rooster.Zondagen:
let op: ❗️ 28 juni vervalt ivm slecht weer!
12 juli, 19 juli

Mocht het weer het niet toelaten ivm regen of harde wind dan wordt de les geannuleerd. Houd daarom de momo yoga app in de gaten. Of bel ff als je twijfelt of de les doorgaat.