Na het fantastische ‘Inner Voice One day retreat’ bij Finca Vrij, organiseren we opnieuw op 23 Augustus een One day retreat op deze waanzinnige locatie.


Kom jij ook deze zomerse editie ultiem genieten van ons One day retreat waarbij je een hele dag echt uitgebreid de aandacht en tijd neemt voor je lichaam en geest?

Zeeuwse zeelucht

De dag start al zodra je de Zeeuwse zeelucht en rust uitademt bij het prachtige Scharendijke.
Daar wachten wij, Marije en Danielle je op met een kopje thee.

Kom genieten tijdens deze prachtige zomerdag van de weelderige tuin waar alles in deze periode in groei en bloei staat. Deze dag staat in het teken van het vuurelement. We bieden een mix van technieken en fijne tools aan die zijn ontworpen om je te helpen bij het vinden van innerlijke rust, focus en balans.

Dagprogramma

Na de gezamenlijke opening gaan je lekker met je blote voeten in het heerlijke gras in je lichaam zakken dmv een aardende Qigong ochtendsessie. Aansluitend starten we yin yoga sessie waarbij de focus ligt op de Hart & Dunne darm-meridiaan speciaal voor het zomerseizoen (element vuur).

Na een heerlijke vegetarische lunch starten we de middag rustig op met een geleide meditatie die gevolgd zal worden door een wat meer naar buitengerichte middag programma waarin we onze energie gaan aanwakkeren zodat jij weer helemaal krachtig en ontspannen deze dag af kunt sluiten en met hernieuwde energie je dagen in kunt gaan.

Wat kun je verwachten?

~ Qigong ~

Praktisch gezien zijn dit vloeiende rek- en strekbewegingen die vooral staand worden uitgevoerd. Het zijn simpele oefeningen die vrij makkelijk kunnen worden aangeleerd.” In de verschillende bewegingen werken we met levensenergie (Qi). Volgens de traditionele Chinese geneeskunde stroomt de Qi door energiebanen in het lichaam, het meridiaanstelsel. Als daar ergens een blokkade in zit, kunnen er ziektes ontstaan. Qigong zorgt er dan voor dat de Qi weer vrij door je lichaam kan stromen en je weer in balans bent.

~ Yin Yoga met verdiepende aanrakingen ~


We gaan vertragen en verstillen. Bij Yin blijven we 3-5 minuten in een pose zittend of liggend op de mat. De focus ligt op de Hart & Dunne darm meridianen (vuurelement). Tijdens de yin yoga sessie werken we aan het soepel maken van het dieper gelegen bindweefsel en het opheffen van eventuele blokkades in de meridianen. Tijdens de uitgebreide Yin yogales word je practice verdiept door zachte aanrakingen aan je hoofd, armen, benen, voeten en hoofd zodat je meer bewust bent waar je spanning vasthoudt, dit geeft je de mogelijkheid om dieper te ontspannen, te openen en te verzachten. Ook helpt je het om uit het denken te stappen en weer meer met je aandacht in je lichaam te komen.

~ Geleide meditatie ~


Volg de stem, visualiseer en kijk wat zich ontvouwt.

~ Innerlijk Vuur ~


Passie, moed & creativiteit zijn hele mooie eigenschappen die we tijdens dit onderdeel gaan aanwakkeren door middel van beweging, affirmatie en verstilling.

Praktische info

  • Vanaf 9.00 uur ontvangen we je graag bij Finca Vrij, het programma start om 9:30 uur en ongeveer om 17:00 uur nemen we afscheid van elkaar.
  • Wij zorgen voor yogamatten, dekentjes en kussens.
  • Draag makkelijke kleding in laagjes. Breng eventueel zonnebrandcrème. Je weet maar nooit 🙂
  • We voeden ons lichaam met een heerlijke vegetarische lunch geserveerd in de tuin.

Prijs voor dit fijne One Day Retreat:
€89 ,- Dit bedrag is inclusief alle sessies en lunch.

Dankbaar voor alle mooie momenten. Alles was zo fijn verzorgd. Ook het eten was zo heerlijk en de plek zo mooi en rustig..

Adres Finca Vrij

Kappelleweg 29, 4322 NG Scharendijke

Je aanmelding is definitief na ontvangst van de betaling, mocht je willen annuleren dan krijg je 75% restitutie als je minstens 30 dagen voor aanvang per mail afmeldt.
Meld je je binnen 30 dagen voor aanvang van het retreat af, dan krijg je geen restitutie maar mag je je ticket aan iemand anders geven.