momoyoga reserverings app

Yoga strippenkaart

Bij Yogaflow Brielle maak je gebruik van een strippenkaart. Grote voordeel hiervan is dat je niet vast zit aan een abonnement, geen inschrijfkosten betaald en je kunt per week kiezen welke les je voorkeur heeft. Er zijn strippenkaarten met een tegoed van 5 yogalessen of 10 yogalessen (let op, beperkte geldigheidsduur). Het is ook mogelijk om losse lessen te boeken. Ook worden er regelmatig specials en workshops en retreats georganiseerd op toffe lokaties zoals in de YUrt in Tinte op in het mildenburg bos.

Gratis reserveringsapp Momoyoga

Download de gratis app van Momoyoga zodat je ten alle tijden makkelijk kunt aanmelden/afmelden voor een yogales naar keuze. Wil je eerst kijken en ervaren of de yogalessen bij je passen? Maak dan gebruik van een proefles (€5,-) . Heb je nog vragen of kan ik je ergens me helpen? bel/app 0650800823

Vakanties/sluitingsdagen.

De groepslessen vinden iedere week plaats (vrijdag 10u en zondag 10u ) met uitzondering van bepaalde vakanties en/of feestdagen. Voor meer informatie zie het rooster in het momoyoga reserveringssysteem.

Schrijf jezelf nu gratis in en bekijk het actuele aanbod: Inschrijven yogalessen