momoyoga reserverings app

Yoga strippenkaart

Bij Yogaflow Brielle maak je gebruik van een strippenkaart voor de groepslessen in het Dijckhuis. Grote voordeel hiervan is dat je niet vast zit aan een abonnement, geen inschrijfkosten betaald en je kunt per week kiezen welke les je voorkeur heeft. Er zijn strippenkaarten met een tegoed van 5 yogalessen of 10 yogalessen (let op, beperkte geldigheidsduur). Het is ook mogelijk om losse lessen te boeken. Let op t/m 16 april zijn de strippenkaarten te gebruiken voor de zondagen en vrijdaglessen. Hierna enkel alleen voor de vrijdag yin lessen.

seniorenkaart (65+ kaart)

Ook bieden wij senioren strippenkaarten aan. Hierbij maak je gebruik van een extra voordelig tarief. Voor voorwaarden neem contact met ons op.

Bij yogaflow Brielle vinden we het belangrijk dat iedereen kan en mag genieten van onze yogalessen en werken aan je gezondheid en ontspanning. Dus mocht financiën voor jou op dit moment een issue zijn neem dan gerust contact met ons op.

Ook worden er regelmatig specials, workshops en retreats georganiseerd op toffe locaties zoals in de Yurt in Tinte of in het Mildenburg bos. Deze zijn los te boeken.

Gratis reserveringsapp Momoyoga

Download de gratis app van Momoyoga zodat je ten alle tijden makkelijk kunt aanmelden/afmelden voor een yogales naar keuze. Wil je eerst kijken en ervaren of de yogalessen bij je passen? Maak dan gebruik van een proefles (€5,-) . Heb je nog vragen of kan ik je ergens me helpen? bel/app 0650800823

Vakanties/sluitingsdagen.

De groepslessen vinden iedere week plaats (vrijdagen 10u -11.10u ) met uitzondering van bepaalde vakanties en/of feestdagen. Voor meer informatie zie het rooster in het momoyoga reserveringssysteem.

Schrijf jezelf nu gratis in en bekijk het actuele aanbod: Inschrijven yogalessen