Wie ben jij?

Wij werken vanuit het inzicht en de ervaring dat alle wijsheid, inspiratie en geluk in jezelf te vinden zijn. Zij liggen verborgen onder veel aannames en gewoontepatronen die je in de loop van de tijd het aangenomen. Je bent oneindig veel ruimer en ruimhartiger dan het zelfbeeld dat ego je voorhoudt.

Zelfonderzoek brengt je al snel weer in contact met je innerlijke wijsheid en de rijkdom aan universeel menselijke kwaliteiten.

Acceptatie en mededogen

Innerlijke groei kent slechts één voorwaarde: de volledige aanvaarding van ‘wat-is’ en vooral van jezelf. Non-duale bewustzijnsontwikkeling bestaat niet uit aan- of afleren van bepaalde gedachten of handelwijzen maar uit eenvoudig en zonder voorbehoud aanwezig zijn bij wat zich in je gewaarzijn aandient. De boeiende vraag daarbij is niet zozeer wát zich aandient, maar wie of wat het is dat zich daar gewaar van is. Wie ben je ten diepste? Met die vraag belanden wij bij de essentie van alle spirituele wegen. 

Wie ben jij?

Wij werken vanuit het inzicht en de ervaring dat alle wijsheid, inspiratie en geluk in jezelf te vinden zijn. Zij liggen verborgen onder veel aannames en gewoontepatronen die je in de loop van de tijd het aangenomen. Je bent oneindig veel ruimer en ruimhartiger dan het zelfbeeld dat ego je voorhoudt. Zelfonderzoek brengt je al snel weer in contact met je innerlijke wijsheid en de rijkdom aan universeel menselijke kwaliteiten.

Mindfulness, visualisaties zijn gebruikelijke werkvormen tijdens de sessies.

Ben je op zoek naar een coachvorm waarin je lichamelijk en geestelijk in beweging bent in de prachtige natuur? dan is wandelcoaching geschikt voor jou.

Aanmelden /info stuur een mail naar info@yogaflowbrielle.nl

T 0650800823

 

 

Wat heb je nodig?

  • Draag fijne wandel schoenen aan. 
  • Gepaste kleding passend bij het weerstype. 

neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

info@infoyogaflowbrielle-nl