De vele voordelen van wandelcoaching

Wandelcoaching heeft vele voordelen wanneer je de natuur inzet als pratijkruimte. In de natuur ben je weg van alle drukte. Je hoort, ziet en ruikt het moderne leven niet meer. Je hoofd raakt ‘leeg’ en komt meer bij je gevoel, waardoor je meer contact maakt met waar het werkelijk om gaat. Je oplossingen en acties kloppen meer met waar diep van binnen je verlangen naar uit gaat.
De fysieke beweging zorgt voor de interne, onbewuste stimulans om daadwerkelijk de volgende stap te zetten in je leven. Je creativiteit wordt gestimuleerd, want door de steeds veranderende omgeving word je ‘gedwongen’ anders te gaan kijken.
Je neemt meer zuurstof op, wat invloed heeft op je fysieke gestel en het bewegen zorgt voor de aanmaak van endorfine, het zogenaamde ‘gelukshormoon’ aanmaakt en zo makkelijker in een positievere stemming verkeert.

Alle wijsheid in jezelf

Wij werken vanuit het inzicht en de ervaring dat alle wijsheid, inspiratie en geluk in jezelf te vinden zijn. Zij liggen verborgen onder veel aannames en gewoontepatronen die je in de loop van de tijd het aangenomen. Wij zijn oneindig veel ruimer en ruimhartiger dan dat onze denkgeest (ego) ons voorhoudt.