Ga mee erop uit!
Het eiland Voorne Putten heeft een prachtige flora en fauna. Laat je verwonderen door de prachtige natuur en de stilte in Oostvoorne.

Wat is een mindfulness wandeling ?
Deze is bedoeld om je vooral het contact met de natuur te laten ervaren en om meer in contact met jezelf te komen of een combinatie van beide elementen. Onder begeleiding ga je met een groep in grotendeels in stilte wandelen. Het wandeltempo tijdens een mindfulness wandeling ligt laag, zodat je zo goed mogelijk kunt stilstaan bij je omgeving.
Wat is de meerwaarde van een georganiseerde mindfulness wandeling? In een groep, waarin iedereen stil is, ervaar je de stilte nog meer dan in je eentje. Bovendien geeft de begeleider of coach tijdens de wandeling vaak opdrachten en tips, zoals aandachtsoefeningen. Hierdoor leer je nog beter te letten op je gevoel en op je omgeving. Je leert al je zintuigen gericht open te zetten. En zo je aandacht te trainen voor een bepaald gebied.

Natuur en groen om je heen brengt je tot rust en zorgt ervoor dat je meer ruimte hebt in je gedachten om je te kunnen focussen en te genieten van het moment.

Wat heb ik nodig?
• kleding passende bij het weerstype
• eventueel flesje water

We verzamelen om 10u op de parkeerplaats bij van het wapen van Marion hotel te Oostvoorne. Rond 11.30u eindigd onze wandeling.

Adres :
Zeeweg 60
Oostvoorne

Reserveer je plekje in het momoyoga reserveringssysteem of neem contact met ons op. info@infoyogaflowbrielle-nl
Selecteer het produkt ‘mindfulness wandeling ’ €10,- p.p

Geef je op voor 1 mei.

Follow Me!