“And like the moon, we go through phases of emptiness to feel full again.”

Hallo, Ik ben Danielle Niesten. Ik ben uw persoonlijke vitaliteitscoach.

Mijn passies zijn yoga, creatief bezig zijn, wandelen en dansen.

mijn levensmissie is om mijn persoonlijke vrijheid zoveel mogelijk te kunnen ervaren en ook anderen te inspireren om je eigen geluk te gaan crieeren.

Ik help je graag om contact te maken met je lijf, je gevoel en je passie. Ik ben geïnteresseerd naar je antwoorden zoals; Waar wordt jij nou blij van? Waar gaat je hart sneller van kloppen?

Wil jij meer in je eigen kracht en gevoel kunnen komen? lukt het maar niet om een meer moeiteloos leven te gaan leiden? Dan begeleid ik jou graag in jouw persoonlijke proces.

Je hoeft niet met de kudde mee te gaan. Het mag juist anders gaan, hoe jij het voelt, op jouw eigen manier. Als je dat inziet en jouw eigen pad bewandelt, ontdek je wie je echt bent en gaat alles zoveel meer vanzelf. ‘Moeiteloos leven vanuit vrijheid’ dat is mijn persoonlijke levensmotto.


NIEUW – 8 weekse Vitali(Zijns) programma voor vrouwen

Zit je hoofd soms overvol en heb je het gevoel dat je geleefd wordt? In deze veeleisende en op ratio georiënteerde maatschappij is het soms lastig om jezelf staande te houden. Op een gegeven moment kan het zo zijn dat je je gaat afvragen waar je mee bezig bent in je leven en wat je écht wilt, in plaats van datgene wat van je verwacht wordt. Of de stress breekt je op en je raakt je energie kwijt. Helemaal als je geen goede verbinding hebt met jezelf.

We zoeken in eerste instantie oplossingen in de buitenwereld en denken we dat geluk en zingeving buiten ons huist. Je gaat op zoek naar een andere baan, je gaat een nieuwe studie uitproberen, je meldt je een tijd ziek om rust te nemen, je leest artikel na artikel in de hoop een oplossing te vinden. Echter, patronen herhalen zich. Je loopt op den duur weer fysiek en/of mentaal vast en gaat weer zoeken. Totdat je op een punt komt dat je je realiseert dat je omgeving veranderen je gevoel van binnen op de lange termijn niet verandert.

Je wordt je bewust van dat jouw mate van geluk wellicht toch niet in de buitenwereld te vinden is, maar misschien een zoektocht naar binnen vergt. Een zoektocht waarbij je bereid bent om jezelf met al je patronen, gedachten en gevoelens van dichtbij en van een afstand te bekijken. Bewustwording.

Eenieder die vastloopt en op welke manier dan ook op zoek is, is in essentie op zoek naar zichzelf. Vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’, ‘wat denk ik?’, ‘wat voel ik?’ (en soms ook ‘hoe voel ik überhaupt?’) en het ervaren van ‘wie ben ik?’ zijn daarbij uitgangspunten. Je gaat op zelfonderzoek en een ruimer bewustzijn en zelfinzicht zijn het prachtige resultaat. Je staat nu zelf stevig aan de basis van de keuzes die je maakt in je verdere leven!

Tot volle Bloei komen

Door middel van een 8 weeks programma ga je aan slag met jezelf. Ik begeleid je door je bewust te maken van oude patronen, belemmerde gedachtes die jou doen stagneren om tot volle groei en bloei te komen.

Wat kun je verwachten? Een aantal kernwoorden zijn

  • Lichamelijke bewustwording
  • mindset
  • vrouwelijke innerlijke kracht
Het is tijd om je mindset te vergroten

Beter in je vel. Klaar om jezelf weer echt lief te hebben en te omarmen?

In je kracht komen staan en meer energie ervaren. Ontdek waartoe je allemaal in staat bent.

Persoonlijke doelen die je gaat volbrengen!

100% Motivatie om het dit vol te houden

Neem nu contact op voor een gratis intakegesprek in te plannen. Samen gaan we een geheel persoonlijk en op maat gemaakt 8 weekse vitali(zijn) programma samen stellen.

Het is tijd om de antwoorden binnen in jezelf te ontdekken. Je eigen wijsheid en waarheid te leren kennen. En vanuit je eigen individuele unieke kracht leiding te geven aan je leven en je werk. Voel je dat dit is wat je nodig hebt? neem dan nu contact met ons op maak een vrijbijvende afspraak voor een GRATIS intake gesprek.

8 weeks programma 1,5 uur per week.

aanbieding €610,- 8 sessies

1,5 – 2 uur per sessies

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is liefs-Danielle.jpg