Lieve jij, mijn naam is Daniëlle Niesten en mijn missie is om mensen te helpen meer ontspanning, vrijheid en geluk te kunnen ervaren in hun leven. Ik verdiep mij al ruim 20 jaar in yoga. De laatste jaren in meditatie, mindfulness , non-dualiteit en zelfontwikkeling.

Wat is non-dualiteit?

Non-dualiteit is een veld van gewaarzijn waarin alles gezien, gehoord en gevoeld kan worden, niets wordt uitgesloten. Het verwijst naar het alomvattende en altijd volledig aanwezige ‘zijn’, dat zich kenbaar maakt in alles wat er is.

Wat is nonduale therapie?

Nonduale therapie is een vorm van therapie waarin de nadruk ligt op het ‘ervaren’. Door bij gevoelens aanwezig te blijven, kan je gaan ervaren hoe verkramping en verzet oplossen. Hierdoor kan laag voor laag ‘doorleefd’ worden wat vast is gaan zitten. Er kan dan veel los komen, zoals trauma’s, negatieve cognities, paniek, boosheid en angst.

Bij het voelen van deze gevoelens, ligt er onder elke laag een andere laag klaar om ‘beleefd’ te worden. Bij het doorleven van deze gevoelens komt energie vrij, deze energie zorgt voor een geluksgevoel, rust, compassie, openheid, mededogen en liefde. Liefde voor jezelf, de ander en de wereld. Er ontstaat een groeiend besef dat deze niet afgescheiden zijn.

Zoals bij veel andere therapievormen is non-duale therapie niet gericht op het verbeteren of aanvullen van je zelfbeeld, maar juist op het doorzien van dit zelfbeeld. De focus ligt op het ontwaken uit ‘de droom van onze aannames en gedachten’ en terug te keren in de werkelijkheid van ‘wat is’. Het gaat dus niet over het sleutelen aan jezelf, maar hiermee te stoppen en door ‘je-zelf’ heen te kijken.
De sessies zijn een uitnodiging om te ontspannen bij ‘wat is’, wat dat ook mag zijn.


Coaching studio (I.K) in Oostvoorne

Ik help je graag om weer in contact te maken met je lijf en je gevoel in de coaching studio Innerlijke krachtpatser (I.k) in Oostvoorne of jouw eigen vertrouwde omgeving.

Resoneert dit bij je? Neem dan contact met mij op en ik begeleid jou graag in jouw persoonlijke proces.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is liefs-Danielle.jpg

Tarieven Coaching

Een kennismakingsgesprek (intake-gesprek) is vrijblijvend. Mocht het bij dit ene gesprek blijven, dan bereken ik mijn vaste intake-tarief van € 40. Aan het einde van dit gesprek bespreken we of wij met elkaar in zee gaan. Als dat niet het geval is, kan ik je doorverwijzen naar een passende collega.

Als wij met elkaar dit werk aangaan, dan is dit eerste gesprek gratis. Daarna spreken we af voor drie sessies, waarna we in een evaluatie bekijken of er meer gesprekken gewenst zijn. De sessies bestaan uit gesprekken van 60 à 75 minuten.

  • Kosten per sessie: € 90
  • Kosten per sessie, indien vergoed door werkgever: € 140

Na iedere 3 sessies ontvang je per e-mail een rekening. Mijn praktijk is vrijgesteld van BTW.

Tot 24 uur van te voren kun je een sessie annuleren. Bij ziekte en andere onvoorziene omstandigheden geldt die tijdslimiet niet.

Beschikbaarheid

  • dinsdag van 9:00 uur tot 13:00 uur
  • woensdag van 9:00 uur tot 13:00 uur
  • donderdag van 9:00 uur tot 13:00 uur
  • vrijdag van 9.00 uur tot 13:00 uur
  • telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur