“And like the moon, we go through phases of emptiness to feel full again.”

Hallo, Ik ben Danielle Niesten

Mijn missie is om mensen te kunnen helpen om meer in ontspanning, vrijheid en geluk te kunnen ervaren. Ik verdiep mij al ruim 20 jaar in yoga en de laatste jaren in meditatie, mindfulness ,zelfontwikkeling en non-dualiteit.

Wat is non-dualiteit?

Non-dualiteit is een veld van gewaarzijn waarin alles gezien, gehoord en gevoeld kan worden, niets wordt uitgesloten. Het verwijst naar het alomvattende en altijd volledig aanwezige ‘zijn’, dat zich kenbaar maakt in alles wat er is.

Wat is non-duale therapie?

Non-duale therapie is een vorm van therapie waarin de nadruk ligt op het ‘ervaren’. Door bij gevoelens aanwezig te blijven, kan je gaan ervaren hoe verkramping en verzet oplossen. Hierdoor kan laag voor laag ‘doorleefd’ worden wat vast is gaan zitten. Er kan dan veel los komen, zoals trauma’s, negatieve cognities, paniek, boosheid en angst.

Bij het voelen van deze gevoelens, ligt er onder elke laag een andere laag klaar om ‘beleefd’ te worden. Bij het doorleven van deze gevoelens komt energie vrij, deze energie zorgt voor een geluksgevoel, rust, compassie, openheid, mededogen en liefde. Liefde voor jezelf, de ander en de wereld. Er ontstaat een groeiend besef dat deze niet afgescheiden zijn.

Zoals bij veel andere therapievormen is non-duale therapie niet gericht op het verbeteren of aanvullen van je zelfbeeld, maar juist op het doorzien van dit zelfbeeld. De focus ligt op het ontwaken uit ‘de droom van onze aannames en gedachten’ en terug te keren in de werkelijkheid van ‘wat is’. Het gaat dus niet over het sleutelen aan jezelf, maar hiermee te stoppen en door ‘je-zelf’ heen te kijken.
De sessies zijn een uitnodiging om te ontspannen bij ‘wat is’, wat dat ook mag zijn.

Ik help je graag om weer in contact te maken met je lijf en je gevoel in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Resoneert dit bij je? Neem dan contact met mij op en ik begeleid jou graag in jouw persoonlijke proces.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is liefs-Danielle.jpg

Beschikbaarheid

  • dinsdag van 9:00 uur tot 13:00 uur
  • woensdag van 9:00 uur tot 13:00 uur
  • donderdag van 9:00 uur tot 13:00 uur
  • vrijdag van 9.00 uur tot 13:00 uur
  • telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur