Wil je ECHT een verdieping maken met je yogapractice door 6 weken lang intensief een gezonde kickstart te creëren voor je lijf en geest? Kom dan vanaf dinsdag 7 febr. 2023 deelnemen aan ons nieuwe hot yoga intensive programma aangeboden door  Innerlijke krachtpatser & Yogaflow Brielle. 

Yogadocente en coaches Gaby Hoogeveen ( Innerlijke krachtpatser) en Daniëlle Niesten ( yogaflow Brielle ) bundelen hun krachten en hebben samen een uniek yogaprogramma ontwikkeld waarbij je 2x per week 6 weken lang 2 verschillende hot yoga lessen kunt volgen in een heerlijk, tot 32 graden verwarmde ruimte in de studio van innerlijke kracht te Oostvoorne.

Hot Hatha yoga 90 min

Hot Hatha yoga is een klassieke vorm van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en het lichaam. Het is een fysieke ( yang) yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit het uitvoeren van diverse lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken. Het regelmatig volgen van een yoga les helpt je te onthaasten en vermindert stress. Ontspanning en meditatie vormen een belangrijke afronding van de les, het brengt je beter in contact met je zelfbewustzijn om zo evenwichtiger en beter in balans in het leven te staan. 

Hatha

Yin yoga 90 min.

De houdingen in Yin Yoga worden een aantal minuten aangehouden. De houdingen zijn passief, maar wel intensief. Je bereikt diepere niveaus in de houding en dus in je lichaam. Niveaus voorbij de spieren, zoals het bindweefsel, waardoor je meer flexibiliteit ontwikkelt. 

Yin yoga

Infrarood warmte

In fysieke zin helpt de infrarood warmte bij het afvoeren van je afvalstoffen en bij de soepelheid van je lichaam. Door de temperatuur is je lichaam eerder warm en kun je wellicht makkelijker en verder in de yogahoudingen komen, hierdoor wordt je flexibiliteit vergroot. De yogahoudingen zorgen ervoor dat de organen worden gemasseerd. Dankzij de warmte is de doorbloeding door het lichaam ook beter, wat zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen.

Yin yoga is een perfecte tegenhanger voor ( yang) hatha yoga. Hierdoor een optimale combi voor jouw wekelijkse yogapractice.

Hot yoga intensive deal

  • 6 weken lang 2x per week hot yin en Hatha yoga (yang) yogalessen
  • Lesduur. 90min
  • van 7 febr t/m 23 maart ( week van 28 febr en 2 maart vervalt Ivm voorjaarsvakantie)
  • Iedere dinsdag 19.30u-21.00u yin 
  • Iedere donderdag 19.30-21.00u Hatha 

Alle 12 lessen nu €210,-

let op! beperkte plekken

Adres: stationsweg 65 Oostvoorne

aanmelden stuur mail naar info@yogaflowbrielle.nl

T 0650800823